Afbeelding1.jpg Afbeelding7.jpg header04.jpg Afbeelding5.jpg header07.jpg Afbeelding8.jpg

BSO

Partou kinderopvang in basisschool ’t Anker

Op zoek naar professionele, buitenschoolse opvang voor uw kind? U bent van harte welkom bij Partou kinderopvang.

Op ’t kleine Anker delen de Partou peuterschool en de Partou bso samen een lokaal.
Iedere maandag, dinsdag en donderdagmiddag worden na schooltijd de jongste bso kinderen hier opgevangen. Op woensdag –en vrijdagmiddag gaan alle kinderen naar de bso in ’t grote Anker.
Bij het uitgaan van de school worden de kinderen door de vaste pedagogisch medewerkers opgehaald van school. Op de bso kunnen ze in hun eigen tempo wat eten en drinken, lekker buitenspelen, knutselen, samen spelen in de bouw - en huishoek, een boekje lezen met de pedagogisch medewerkers en, als ze zin hebben, meedoen met een groepsactiviteit.

Op ’t grote Anker worden iedere maandag, dinsdag en donderdagmiddag, in het eigen Partou bso-lokaal achterin de school, de oudere kinderen opgevangen. Op woensdag en vrijdag bestaat de groep uit kinderen van alle leeftijden bij elkaar.  De bso maakt iedere middag gebruik van het gymlokaal van de school waardoor de kinderen veel ruimte hebben om te sporten, hutten te bouwen en te stoeien en ravotten met elkaar. In het bso lokaal is genoeg plaats om te knutselen, te lezen en met het speelgoed te spelen. Dagelijks kunnen de kinderen meedoen met een groepsactiviteit. En natuurlijk wordt er volop buiten gespeeld op de mooie natuurspeelplaats van ’t Anker.

De Partou bso is op schooldagen geopend van 14.00 tot 18.30 uur. Op alle studiedagen van ’t Anker en in alle schoolvakanties is de bso de hele dag geopend vanaf 7.45 uur tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang (VSO) op ’t Anker door Partou

Elke maandag, dinsdag en donderdagochtend biedt Partou voorschoolse opvang aan op ’t Anker. Wij zijn open vanaf 7.00 uur ‘s ochtends. We ontbijten samen met de kinderen in de bso-ruimte achter in de school. Eerst zelf thuis een broodje eten mag natuurlijk ook. Na het ontbijt is er nog even tijd om te spelen.
De pedagogisch medewerkers van Partou zorgen ervoor dat de kinderen om 8.25 uur in de klas zitten. Hebt u af en toe voorschoolse opvang nodig? Ook dat is mogelijk.
 

Wilt u meer informatie over de bso of vso?
Neem dan een kijkje op www.partou.nl  of neem contact op met de klantenservice van Partou
tel 088-235 75 00


 

 

© 't Anker PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ