Afbeelding1.jpg Afbeelding7.jpg Afbeelding5.jpg header07.jpg header04.jpg Afbeelding8.jpg

Peuterschool

Peuterschool ’t Kleine Anker
In het gebouw ‘t kleine Anker is ook een peuterschool. Op deze plek kunnen peuters vanaf twee jaar vijf dagen in de week komen spelen, ontdekken en leren samen met leeftijdsgenootjes.De peuters worden begeleid door twee ervaren juffen die beiden elke dag aanwezig zijn. Uw kind ziet dus steeds dezelfde vertrouwde gezichten.
De peuters komen in een groepsruimte met uitdagende speelmaterialen en maken kennis met vormen, kleuren en cijfers. Er wordt gewerkt aan de hand van thema’s, die passen bij de belevingswereld van peuters, waarbij ze veel nieuwe woorden en begrippen leren. We werken met Puk&Co, een goed gekeurde VVE methodiek.
De peuters spelen buiten in een veilig afgesloten stuk van de prachtige natuurtuin, met onder andere een zandbak met waterbaan, een glijbaan, een klimheuvel en een vlindertuin met spannende paadjes.
De kinderen kunnen dagelijks de kleuters zien spelen en er zijn door het jaar heen gezamenlijke activiteiten. Doordat er regelmatig contact is tussen de kleuterleerkrachten en de juffen van de peuterschool, zal de overgang naar de basisschool gemakkelijker verlopen.
Spelen bij peuterschool het Kleine Anker is niet alleen superleuk, maar ook de perfecte voorbereiding op de basisschool.

Telefoonnummer locatie Peuterschool, Dollardstraat 131 : 033 46 22 053

Contactgegevens peuterscholen
Afdeling Klantenservice
Postbus 396, 4130 EJ Vianen; Sportlaan 1, 4131 NN Vianen
T 020 398 61 00
E klantenservice@partou.nl
www.depeuterscholen.nl

 

© 't Anker PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ